Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-04@18:21:38 GMT

احراز صلاحیت در رتبه‌بندی معلمان جدی است

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۱۵۹۰۶

احراز صلاحیت در رتبه‌بندی معلمان جدی است

آفتاب‌‌نیوز :

یوسف نوری در اختتامیه سی و ششمین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش کشور که در سالن اجلاس سران برگزار شد با بیان این‌که سه چالش عمده پیش رو داریم، گفت: نخست ضعف در نظام حکمرانی است. به عنوان مثال مدرسه غیردولتی ایجاد کردیم، وزیر را راه نمی‌دهند یا در مدرسه دولتی، مدیر با هماهنگی اولیا، کارشناس ارزیابی عملکرد وزارتخانه را راه ندادند، البته این موارد مربوط به گذشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دوم آنکه جهت‌گیری‌های عدالت‌ستیز در آموزش و پرورش داریم که اعزام سربازمعلم به مناطق دوردست، کاستن از شمار مدارس شبانه‌روزی، حذف تغذیه دانش آموزی از این جمله است. به مقوله افت کیفیت خدمات آموزشی و پرورشی توجه کنید.

وزیر آموزش و پرورش خطاب به مدیران آموزش و پرورش گفت: ثبت نام مدارس را تمام کنید. تاکنون ۱۴ میلیون ثبت نام انجام شده است. اعلام کردم که همه ثبت نام‌های اول ابتدایی را مشروط قطعی کنید. تا زمانی که کلاس بندی را انجام ندهید امکان تعلق نیرو به استان ها را نداریم.

نوری افزود: کسری واقعی نیرو را باید جبران کنیم، فردا جلسه نهایی کسری نیروی استان‌ها را داریم.
وی با تاکید بر اینکه از اول مهرماه آموزش حضوری خواهد بود و قطعی است، گفت: اگر بنای بر تعطیلی هم باشد، مدرسه آخرین مکان خواهد داد. این را من نمی گویم، مطالعات بین المللی می‌گوید. دانش آموزان بالای ۱۲ سال و فرهنگیان حتما دز یادآور واکسن را تزریق کنند.

وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: احراز صلاحیت در رتبه بندی معلمان جدی است، طوری نشود بگویند که رتبه ها همین‌طوری داده شده است. عجله نکنید و اجازه دهید رتبه هرکسی به خودش داده شود و بی عدالتی حتی در حق یک نفر نداشته‌ باشیم.

نوری با اشاره به اینکه بیش از 5500 مدرسه سرویس و چشمه بهداشتی ندارند، که باید اینها مجهز شوند، اظهار کرد: تا آخر سال مدارس ایمن جایگزین مدارس کانکسی و سنگی بالای 10 دانش آموز می‌شوند.
وی هم‌چنین با توصیه به جدی گرفتن حفظ قرآن کریم عنوان کرد: دارالقرآنی که کار نکند را به سازمان دارالقرآن می‌دهیم که آنها استفاده کنند. دارالقرآن ها را تقویت کنید. سرودهای دانش آموزی را روی میز بیاورید؛ هرچه عیان تر باشند از گروه‌های زیرزمینی کم می‌شود، بچه ها نیاز به ابراز وجود دارند.

وزیر آموزش و پرورش افزود: برای ایام اربعین مدارسی که در مسیر هستند آماده پذیرایی از زوار باشند. وسایل سرمایشی پنج استان مرزی مهیا باشد. اردوگاههای دانش آموزی را نیز فعال کنید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: یوسف نوری رتبه بندی معلمان وزیر آموزش و پرورش آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۵۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند

در برنامه بالاتر موضوع تنوع مدارس مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و نظرات مختلف بررسی شد. معاون سابق آموزش و پرورش به عنوان مخالف تنوع مدارس و  رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان به عنوان موافق تنوع مدارس با یکدیگر به گفت و گو پرداختند.

ابراهیم سحرخیز، معاون سابق آموزش و پرورش گفت: تنوع مدارس به شرطی که باعث عدالت آموزشی شود مشکلی ندارد. 

وی افزود: اگر مدارس نمونه دولتی در روستاهایی که   نیروی انسان قوی ندارد و نسبت به شهر امکانات کافی ندارد ایجاد شود و باعث عدالت آموزشی میان دانش آموزان شهری و روستایی شود مشکلی ندارد.

او ادامه داد: به طور کلی ما ۲ نوع مدرسه پول بگیر و رایگان داریم .

وی  با بیان این که حدود ۱/۱۲ درصد دانش‌آموزان در مدارس تیزهوشان تحصیل می‌کنند؛ اظهار کرد: ما دانش‌آموزانی داریم که ممکن است در رشته‌های نظری تیزهوش نباشند اما در ورزش یا رشته‌های هنری تیزهوش باشد آیا دانش آموزان روستاها و عشایر نیز وارد مدارس تیزهوشان می‌شوند.

 او ادامه داد: مدرسه باید واقعیت جامعه باشد. متاسفانه مدارس دولتی نماد فقر است. مدارس ما در حال حاضر ۲ قطبی هستند و  طبقاتی شده اند. براساس یک گزارش در سال ۱۳۹۲ توسعه مدارس سمپاد و‌ نمونه دولتی مانع توسعه مدارس غیردولتی است. بر اساس یک آمار حدود ۵۰۰ هزار تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود به دانش آموزان آموزش می‌دهند و به بیان دیگر که این معلمان غیرمتخصص هستند.

سحرخیز تصریح  کرد: مدارسی همچون هیت امنا، غیردولتی یک ماه قبل از شروع مدارس  نیرو انسانی خود را گرفته است اما در مدارس دولتی تراکم جمعیت (کلاس ۴۰ نفره) نیروی غیرمتخصص است و معلم ها ناراضی هستند.

وی افزود: به شرطی که تمام مدارس  در سراسر ایران درس را آموزش بدهند و عدالت آموزشی ایجاد شود تنوع بد نیست.   

فاطمه مهاجرانی، رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان هم گفت: مدارس سمپاد مدرسه تخصصی با نیازهای ویژه است ما باید مدارس را به جای خود برگردانیم البته ما کمبودهایی داریم که باید رفع شود اما حذف مدارس کار درستی نیست.

وی افزود: امیدواریم ما به جای دانشمند اندیشمند تربیت کرده و درک را به آن‌ها آموزش دهیم. بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باید دست مدیران را آزادتر بگذاریم اما متاسفانه این اتفاق نمی‌افتد.

او ادامه داد: ما باید تمام معلمان را توانمندسازی کرده تا آن‌ها بتوانند نیروی متخصص تحویل جامعه بدهند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال
  • ‌۱۰۵ هزار معلم جدید جذب آموزش و پرورش خواهند شد‌
  • قبول شدگان ماده ۲۸ پس از قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش باید چه کنند؟
  • اولویت اصلی دولت آموزش و پرورش است
  • کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت
  • زمان برگزاری آزمون استخدامی مربی پرورشی، مراقب سلامت و مشاور مدارس
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت شروع می شود
  • بطحایی، وزیر اسبق آموزش و پرورش: ورود طلاب و روحانیون در مدرسه مسبوق به سابقه بوده است/ درس دینی را با روشی بسیار غلط ارائه می‌دهیم/ ما باید به شدت و سرعت روشمان را تغییر دهیم/ نمی‌شود با یک روش ناقص با مردم لج بازی کرد و به حرف‌های آنان گوش نداد
  • از کلاس‌هایی که معلم نداشت تا رتبه بندی‌هایی که شاکی داشت