Web Analytics Made Easy - Statcounter

فارس نوشت: سوم شهریور 1400، تمام وزرای پیشنهادی دولت به جز یک نفر، توانستند رأی اعتماد نمایندگان مجلس شورای اسلامی را کسب کنند؛ غایب بزرگ دولت، وزیری است که این روزهای جای خالی‌اش بیش از همیشه احساس می‌شود.

سرنوشت بیش از 15 میلیون دانش‌آموز منتظر تصمیم نهایی رئیس‌جمهور است تا تا آخرین عضو کابینه دولت رئیسی مشخص شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقای رئیس جمهور اما دنبال چه کسی است؟ اهداف اساسی دولت دوازدهم در وزارتخانه آینده‌سازان چیست؟ کدام گزینه‌ احتمالی شانس تکیه زدن بر مسند وزارت را دارد؟

آقای رئیس جمهور و اهمیت وزارت آموزش و پرورش

اهمیت وزارت آموزش و پرورش در نزد رئیس‌جمهور تا حدی بالاست که وی در اولین جلسه تشکیل شده در دولت سیزدهم که هزارمین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش بود، شرکت کرد.

حضور رئیس شورای عالی آموزش و پرورش بعد از 10 سال در این جلسه، نشان‌دهنده نگاه بلند رئیس‌جمهور به این وزارتخانه است. رئیس‌جمهور در جلسه شورای عالی آموزش و پرورش با تأکید بر اهمیت نقش و جایگاه آموزش و پرورش در جامعه و تربیت نسل آینده ساز کشور، اظهار داشت: «آنچه برای حیات، تربیت و تعالی انسان ضروری است در مجموعه آموزش و پرورش نهادینه شده است».

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش می تواند توسعه پایدار و آینده کشور را تضمین کند، توجه ویژه دولت به این حوزه را مورد تأکید قرار داد و افزود: «شکی نیست که محور آموزش و پرورش، «معلم» است و باید شأن، منزلت، مهارت و معیشت معلم در نظر گرفته شود».

آیت‌الله رئیسی خاطرنشان کرد: «شورای عالی آموزش و پرورش باید در مورد سند تحول بنیادین کمک و همراهی کند تا فاصله بین وضع فعلی و وضع مطلوب و مورد نظر را کاهش دهیم و برای ایجاد این تحول همه بخش‌ها و لایه‌های آموزش و پرورش باید حس تحول و تحول گرایی پیدا کند و مدارس ما تحول محور و تربیت محور باشد».

دغدغه‌های رئیس‌جمهور نسبت به آموزش و پرورش حاکی از این است که به دنبال وزیری تحول‌خواه و توانمند در عرصه اجراست؛ وزیری که بتواند دستگاه تعلیم و تربیت را در ریل مناسب قرار دهد.

شاید به همین دلیل است که تا امروز افراد متعددی، برای وزارت آموزش و پرورش فراخوانده شدند اما بعد از بررسی، از گردونه انتخاب خارج شده‌اند. البته ناگفته نماند برخی افراد هم در قالب‌های مختلف، خود را به عنوان گزینه پیشنهادی معرفی کردند که به نظر می‌رسد مورد تأیید تیم انتخاب وزیر حتی برای دریافت روزمه هم نبودند!

* آخرین گمانه‌زنی‌ها از انتخاب وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش

در این گزارش قصد داریم تعدادی از کسانی که از آنها به عنوان گزینه‌های پیشنهادی آموزش و پرورش مطرح می‌شود که یا در تیم بررسی کننده روزمه آنها بررسی شده و یا افرادی آنها را معرفی کردند، بپردازیم.

1- علیرضا علی‌احمدی

علیرضا علی‌احمدی چهره شناخته شده‌ای است و سابقه دو سال وزارت آموزش و پرورش را در کارنامه خود دارد. او در دولت سیزدهم طی حکمی از سوی رئیس سازمان برنامه و بودجه به عنوان معاون امور علمی، فرهنگی و اجتماعی این سازمان منصوب شده است.

علی‌احمدی دارای دکتری تخصصی مدیریت از دانشگاه تربیت مدرس و استاد تمام دانشکده مدیریت، اقتصاد و مهندسی پیشرفت دانشگاه علم و صنعت ایران است. در سوابق علی‌احمدی، وزیر آموزش و پرورش دولت نهم در سال‌های ۸۶ تا ۸۸، ریاست کمیسیون سبک زندگی اسلامی - ایرانی و مجری طراحی برنامه‌های سبک زندگی اسلامی - ایرانی پیشرفت شورای عالی انقلاب فرهنگی، مسؤولیت دانشگاه پیام نور و عضویت در هیأت نظارت و بازرسی شورای عالی انقلاب فرهنگی دیده می‌شود.

علی‌احمدی عضو حقوقی شورای عالی انقلاب فرهنگی، عضو شورای عالی اداری در دولت نهم، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت نیز بوده است؛ در سوابق وی نیز رئیس کمیسیون نظارت بر سیاست‌های کلان آموزش و پرورش مجمع تشخیص مصلحت نظام، مجری طراحی نظام آموزش صداوسیما، عضو شورای عالی آموزش و پرورش، رئیس دانشکده امور تربیتی وزارت آموزش و پرورش، عضو شورای گسترش آموزش عالی، عضو کمیسیون علم و آموزش ستاد علم و فناوری نیز دیده می‌شود.

2-محمدمهدی زاهدی

محمدمهدی زاهدی بیش از آنکه چهره آموزش و پرورشی باشد، چهره آموزش عالی محسوب می‌شود؛ هرچند که سابقه آموزش و پرورشی هم دارد.
زاهدی دارای مدرک دکترای ریاضی است و در سوابقش، سکانداری وزارت علوم، نمایندگی مجلس، رئیس آموزش و پرورش شهرستان شهر بابک، عضو شورای تحصیلات تکمیلی و پژوهشی دانشکده ریاضی، معاون پژوهشی دانشگاه شهید باهنر کرمان، عضو انجمن ریاضی ایران و استاد دانشگاه دیده می‌شود.

3- احمد حیدری

احمد حیدری با اینکه بیشتر به عنوان سخنگوی دانشگاه آزاد و معاون پارلمانی این دانشگاه شناخته می‌شود اما سابقه آموزش و پرورشی هم دارد و در کارنامه کاری‌اش مدیرکل دفتر وزارتی و معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش دیده می‌شود.

او در لیست سه نفره نهایی رئیس‌جمهور برای معرفی به مجلس بود اما در نهایت، این حسین باغگلی بود که به مجلس معرفی شد؛ با اینکه حیدری رئیس ستاد فرهنگیان آیت‌الله رئیسی بود و شانس او را برای معرفی به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش بالا می‌دیدند اما در لیست‌های بعدی، نامی از او شنیده نشد.

حیدری، چندی پیش هم از سوی وزیر نیرو به عنوان معاون حقوقی، پشتیبانی و مجلس این وزارتخانه منصوب شد.

4- محمدطیب صحرایی

هر بار از لیست پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش، خبری آمد، نام محمد طیب صحرایی نیز شنیده می‌شد. او  تحصیل کرده دانشگاه امام صادق(ع) است و دکترای جامعه‌شناسی سیاسی از این دانشگاه دارد و همچنین مدیر مجتمع آموزشی وابسته به این دانشگاه است.

وی، طراح طرح کشوری ایماوا (الگوی یک مدرسه ایرانی و اسلامی)، از مدرسین طرح بینش مطهر و طراح و مجری طرح شهید بهنام محمدی از طرح‌های حوزه تربیتی در مدارس کشور است.

5- مسعود فیاضی

مسعود فیاضی را بیشتر با مدیرکلی دفتر انتشارات و تکنولوژی آموزشی می‌شناسند که البته همزمان مدیرمسؤولی مجلات رشد، مسؤولیت کلان بنیاد آی‌سی‌دی‌ال، رئیس هیأت مدیره انتشارات مدرسه، رئیس جشنواره فیلم رشد، دبیر علمی جشنواره کتاب رشد بر عهده داشته است.

فیاضی نزدیک به دو سال است که معاون آموزش و فرهنگ مرکز پژوهش‌های مجلس است. کارنامه او بیشتر سیری پژوهشی-مطالعاتی دارد و هیأت علمی پژوهشی نیز است.

او در دانشگاه تهران، در رشته عمران تحصیل کرده است ولی در ادامه، تحصیل فقه و اصول و فلسفه را به مهندسی عمران ترجیح داده است. همچنین سه سال مسؤول امور پرورشی و فرهنگی یکی از مجتمع‌های آموزشی تهران بوده است.

6- احمد قیومی

احمد قیومی دانش آموخته دکترای مدیریت رسانه، از مدیران سابق مناطق آموزش‌ و پرورش شهر تهران و مشاور سابق مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران بوده است.

وی در دوره‌ای مدیرکل آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست کشور بوده است.

7- حسین تاریخی

حسین تاریخی چهره نام‌آشنای دانش‌آموزی است. او دانش‌آموخته مدیریت در دانشگاه علم و صنعت است و هم اکنون دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان بوده و دغدغه اصلی‌اش نیز مسائل نوجوانان و تربیت بوده است.

8- سید محمد حسینی

سید محمد حسینی متولد ۱۳۴۰ در شهر رفسنجان و دانش آموخته دکترای فقه و مبانی حقوق اسلامی است. او از سوی رئیس جمهور به عنوان معاون امور مجلس منصوب شده است اما خیلی‌ها از وی به عنوان گزینه پیشنهادی آموزش و پرورش یاد می‌کنند.

حسینی مسؤولیت‌هایی همچون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دهم، قائم مقامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری در دولت نهم و نمایندگی دوره پنجم مجلس شورای اسلامی را در کارنامه خود دارد.

9-محمدرضا مردانی

محمدرضا مردانی رئیس سازمان بسیج اساتید دانشگاه‌ها و مراکز علمی، پژوهشی و آموزشی کشور است.

مردانی از اساتید دانشگاه امام حسین علیه السلام است که عنوان مشاور رئیس و مدیرکل دفتر انتصابات دانشگاه آزاد اسلامی را در کارنامه خود دارد.

10- علیرضا کاظمی 

علیرضا کاظمی که به عنوان معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش فعالیت می‌کرد، از چهارم شهریور به عنوان سرپرست وزارت آموزش و پرورش فعالیت می‌کند.

کاظمی علاوه بر تحصیلات حوزوی، دارای مدارک کارشناسی الهیات و معارف اسلامی از دانشگاه علوم اسلامی رضوی، کارشناسی زبان و ادبیات انگلیسی از دانشگاه فردوسی مشهد و کارشناسی ارشد فقه و مبانی حقوق از دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد و هم اکنون دانشجوی دکترای مدیریت راهبردی در دانشگاه عالی دفاع ملی است.

از سوابق اجرایی وی می‌توان به ریاست اداره آموزش و پرورش تایباد،  عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی واحد تایباد، معاون پژوهش، برنامه ریزی منابع انسانی سازمان آموزش و پرورش خراسان رضوی، معاون آموزشی و فرهنگی دانشکده ثامن الحجج، رئیس گروه معارف دانشگاه فرهنگیان مشهد، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی و عضو هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان، پردیس شهید بهشتی مشهد اشاره کرد.

به گزارش فارس، این موارد تنها گمانه‌زنی‌هایی است که درباره گزینه پیشنهادی آموزش و پرورش مطرح می‌شود؛ اسامی که در دو ماه گذشته، کلی تغییر کرده است و باید دید رئیس‌جمهور چه کسی را به عنوان گزینه پیشنهادی آموزش و پرورش به مجلس معرفی می‌کند.

منبع: الف

کلیدواژه: شورای عالی آموزش و پرورش پیشنهادی آموزش و پرورش وزارت آموزش و پرورش آموزش و پرورش گزینه پیشنهادی عنوان معاون عنوان گزینه دانشگاه آزاد دیده می شود رئیس جمهور عضو شورای علی احمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۹۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق سند تحول آموزش و پرورش جدی گرفته شود

امام جمعه کاشان گفت: اجرای سند تحول آموزش و پرورش در هر مقطعی جدی گرفته نشد ضرر کردیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدسعید حسینی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه کاشان ضمن اشاره به حکمت 49 نهج‌البلاغه اظهار داشت: از شدت عمل انسان کریم و بزرگوار باید پرهیز کرد وقتی گرسنه می‌شود و از تهاجم انسان پَست نیز باید پرهیز کرد.

وی افزود: انسان کریم در معرکه جنگ وقتی قرار می‌گیرد یعنی شکم خود را پر نمی‌کند و جان خود را برای شهادت یا پیروزی آماده می‌کند و از این رو از انسان کریم باید پرهیز کرد وقتی در آن حالت وارد میدان می‌شود و از سوی دیگر آدم کریم در زمان تمکن مالی نسبت به فقرا تواضع دارد و در غیر این شرایط به سمت اغنیا یورش پیدادکرده و حق فقرا را می‌گیرد.

امام جمعه کاشان ضمن گرامیداشت هفته معلم ابراز داشت: پیامبر اعظم در حدیثی فرموده است معلم کسی است که برای خدا علمی را می‌آموزد و و آن را یاد می‌دهد و در روز قیامت به تنهایی یک امت مبعوث می‌شود و رهبر معظم انقلاب نیز تاکید کردند در سال‌هایی که سند تحول آموزش و پرورش جدی گرفته نشد، ضرر کردیم.

وی ضمن اشاره به ماجرای غزه گفت: دولت آمریکا خصوصا به صهیونیست‌ها گفته که از غزه عقب‌نشینی کنید و نبرد خود را علیه مقاومت به شکلی دیگر انجام دهید و به سراغ ترور رهبران مقاومت بروید چراکه علی رغم حملات دشمن اکثر تونل‌های مقاومت همچنان فعال است.

حسینی ضمن اشاره به جواب بازدارنده جمهوری اسلامی در پاسخ به حمله صهیونیست‌ها به کنسولگری جمهوری اسلامی در دمشق تصریح کرد: در این پاسخ بازدارنده محاسبه دقیقی انجام شده بود و اصابت موشک‌ها دقیقا به هدف برخورد کرد.

وی ضمن اشاره به بیداری دانشگاه‌های جهان تاکید کرد: خطاب به جوانان اروپا و آمریکا سال 93 و 94 نامه‌ای صادر شد که خطاب به جوانان مطالب مهمی را ایراد کردند و جوانان را آینده‌سازان کشور خود اعلام کردند و آنان را به سمت قرآن کریم دعوت کردند.

امام جمعه کاشان ضمن ابراز امیدواری از زوال رژیم صهیونیستی به عنوان غده سرطانی افزود: آمریکا با مقاومت عراق سه ماه پیش منعقد شده بود اما چند روز قبل آمریکا یک پادگان نظامی مورد هدف قرار داده و تعدادی از اعضای حشدالشعبی را به شهادت می‌رسانند و حشدالشعبی نیز پاسخ داد.

وعده صادق کاری ستودنی بود

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردستان، حجت‌الاسلام حسن دهشیری ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه در مسجد جامع اردستان ضمن عرض تسلیت شهادت حضرت امام صادق علیه‌السلام اظهار داشت: حضرت امام صادق شیخ‌الائمه نام گرفته آن هم به جهت عمر زیادتر بوده به نحوی که 34سال عمر بابرکت خود را امام بوده و با دو تن از خلیفه‌ها هم عصر بود که ظلم‌های زیادی را به امام روا داشتند و یکی از آن‌ها به نام منصور دوانقی با قصاوتی که داشت امام را به شهادت رساند.

وی افزود: رهبر انقلاب اسلامی مطالب مهمی را در جمع فرهنگیان گفتند؛ باید از بین فرهنگیان افرادی به عنوان الگو معرفی شوند در حالی که روز معلم متاسفانه خیلی کم رنگ جلوه داده می‌شود و این موضوع باید بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد.

دهشیری گفت: برخورد  پلیس با دانشجویان در قبال مسائل غزه را یادآور شدند که سازمان ملل و آن‌هایی که حرف از حقوق بشر می‌زنند این‌ها را نمی‌بینند و بیش از دو هزار دانشجو را بازداشت کرده‌اند و امید است این مهم به زودی تمام شود و مردم غزه روی خوش را ببینند در حالی که کشورهای دیگرچشمشان را بسته‌اند و از آمریکا حمایت می‌کنند.

امام جمعه اردستان گفت: شاهد بودیم ایران با اجرای وعده صادق تنبیهی درس خوبی به دنیا داد و جام زهری را به حلق اسرائیل ریخت و سپاه پاسداران کاری ستودنی کردند و مسئولان هم بیایند وعده صادق اقتصادی بدهند و حجمه محکمی به مفسدان اقتصادی داشته باشند و با آن‌ها برخورد کنند چراکه این فشار اقتصادی قابل تحمل نیست هرچند دولت تلاش می‌کند اما کافی نیست و باید با دانه درشت‌ها برخورد شود تا مردم شاهد آرامش اقتصادی باشند.

وقایع اخیر در دانشگاه‌های جهان بی‌سابقه بود

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نطنز، حجت‌الاسلام اصغر عقیلی امام جمعه بادرود در خطبه نماز جمعه بادرود با تسلیت سالروز شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع) این حضرت را در اسلام و مسلمین بالا توصیف کرد و اظهار داشت: این امام همام توانست معارف و احکام دینی را به خوبی تبیین کنند و امروز به برکت تلاش‌های این امام، مذهب ما اسلام ناب جعفری است.

امام جمعه بادرود با اشاره به حمایت دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا و اروپا از مظلومان فلسطین افزود: حوادث این روزهای دانشگاه‌های آمریکا و اروپا و اعلام حمایت دانشجویان این دانشگاه‌ها از مظلومان فلسطین و انزجار از جنایات دهشتناک صهیونیست‌ها، رویدادی بی‌سابقه را رقم زده است.

وی تاکید کرد: در هر نقطه‌ای از عالم، هر نهضت و جریانی که با هدف بیداری ملّت‌ها و رهایی آن‌ها از بندهای استثمار و استعمار قد علم کرده است، نظام‌های مستکبر جهانی در پی سرکوبی و خاموش کردن صدای این بیداری برآمده‌اند.

عقیلی تصریح کرد: موضوع اصلی این دشمنان بشریت که به‌عنوان یک راهبرد اساسی از سوی آنان دنبال می‌شود، جلوگیری از شکل‌گیری این آگاهی و بیداری عمومی است زیرا اگر این بیداری شکل بگیرد منافع آنها به خطر می‌افتد.

قالیباف: ایجاد تحول در آموزش و پرورش، موجب تحول در کشور است

وی تصریح کرد: عملیات وعده صادق نشان‌دهنده قدرت روزافزون جمهوری اسلامی ایران و ضعف رژیم صهیونیستی و حامیانش در قبال انقلاب اسلامی است؛ دوران ائتلاف‌های غربی علیه مسلمانان گذشته و جبهه مقاومت با اتکا به جوانان مومن و انقلابی دیگر اجازه تفکر ایجاد ائتلاف‌هایی از این دست را به استکبار را نمی‌دهد.

انتهای پیام/801/.

دیگر خبرها

  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد
  • برگزاری مراسم تجلیل از معلمان نمونه شهرستان میرجاوه
  • رقابت داوطلبان استخدامی آموزش و پرورش و EPT در دانشگاه آزاد اسلامی
  • تحقق سند تحول آموزش و پرورش جدی گرفته شود
  • مشکلات شهرستان‌های استان روی میز وزیر کشور
  • مسئول یک سوپرمارکت هم این همه تغییر نمی‌کند!
  • تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • قالیباف: آموزش و پرورش پرچمدار تحول در کشور است
  • امروز پرچمدار و جلودار تحول در کشور، آموزش و پرورش است
  • آموزش و پرورش پرچمدار تحول در کشور است