Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش ضمن توضیحاتی درباره مشکلات ثبت‌نام و تکمیل ظرفیت مدارس دولتی گفت: هنرستان‌ها همچنان ظرفیت خالی برای ثبت‌نام دارند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محسن حاجی میرزایی در حاشیه همایش نظام تربیت اوان کودکی درباره مشکلات ثبت‌نام در مدارس و تکمیل ظرفیت مدارس دولتی، اظهار کرد: هیچ خانواده‌ای نگران نباشد چرا که برای‌ تمام دانش‌آموزان تمهید کرده‌ایم، در سامانه ثبت‌نام (پادا) امکان انتخاب چند مدرسه وجود دارد البته ممکن است، ظرفیت برخی مدارس زودتر تکمیل شود، بر این فرایند نظارت داریم و جای خالی برای همه دانش‌آموزان برای ثبت‌نام در مدارس وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خانواده‌هایی که به مدارس دولتی مراجعه می‌کنند اگر ظرفیت تکمیل بود به مدارس دیگر هدایت می‌شوند. 

وزیر آموزش و پرورش درباره اینکه مدارس دولتی در محدوده زندگی خانواده‌ها نیز می‌گویند ظرفیت تکمیل است، گفت: ظرفیت مدارس مشخص است یعنی می‌دانند تا چند نفر می‌توانند ثبت‌نام کنند، امسال ثبت‌نام مدارس به صورت الکترونیک است و امکان دخل و تصرف به حداقل ممکن رسیده است، ثبت‌نام دانش‌آموزان متناسب با ظرفیت مدرسه انجام می‌شود و افزایش ظرفیت مدرسه تنها در شرایطی امکان‌پذیر است که تعداد کلاس به اندازه کافی باشد.

حاجی میرزایی اضافه کرد: براساس مقررات تعداد دانش‌آموزان در هر کلاس درس مشخص است و نمی‌توان جمعیت کلاس‌های درس را از حدی بیشتر کرد چون دانش‌آموزان آسیب می‌بینند. 

وی درباره انتخاب رشته دانش‌آموزان پایه نهم و عدم امکان چاپ فرم هدایت تحصیلی در سامانه سیدا، متذکر شد: امسال تمام فرایند دانش‌آموزی، نیروی انسانی و امور مالی برروی سامانه‌های یکپارچه قرار گرفته است و این عملیات چون در گستره بزرگی انجام می‌شود ممکن است ساعاتی با مشکلاتی مواجه شود که این مشکلات به سرعت برطرف می‌شود و تغییر تاریخ انتخاب رشته به منظور رفع مشکلات است.

وزیر آموزش و پرورش درباره اینکه باید طبق قانون برنامه ششم توسعه 50 درصد دانش‌آموزان به هنرستان‌ها هدایت شوند برای تحقق این موضوع چه اقدامی انجام شده است؟ آیا با مشکل کمبود هنرستان مواجه هستیم یا دانش‌آموزان تمایلی به رشته‌های فنی و حرفه‌ای ندارند، مطرح کرد: انتخاب رشته تحصیلی تحت تاثیر عوامل مختلفی انجام می‌شود و بخشی مربوط به آموزش و پرورش نیست و تحت تاثیر فضای کلی جامعه است که گرایش به برخی مشاغل به دلیل آینده‌ای که برای آن وجود دارد، بیشتر است. 

حاجی میرزایی ادامه داد: هم‌اکنون در آموزش و پرورش تلاش می‌کنیم توازن بین رشته‌ها ایجاد شود و درباره هنرستان‌ها بیش از 35 درصد دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم در هنرستانها حضور دارند و هر سال ظرفیت افزایش پیدا می‌کند، به دلیل اینکه افزایش ظرفیت هنرستان‌ها با هزینه‌های بیشتری همراه است، این کار قدری مشکل است.

هنرستان‌ها ظرفیت خالی دارند 

وی افزود: نکته مهمتر که بیش از ظرفیت هنرستان‌ها اهمیت دارد، تصور و برداشت خانواده‌ها از تحصیل در هنرستا‌ن‌ها است؛ امسال به دلیل محدودیت‌های کرونایی، دانش‌آموزان با مشاغل مختلف آشنا نشدند، تحقق این هدف باعث می‌شود، دانش‌آموزان بتوانند با ظرفیت هنرستانها آشنا شوند، اگرخانواده‌ها با ظرفیت هنرستان‌ها و توانایی که در دانش‌آموزان ایجاد می‌کند آشنا شوند گرایش بیشتری به شاخه فنی‌وحرفه‌ای خواهند داشت و همچنان ظرفیت خالی در هنرستان داریم.

وزیر آموزش و پرورش درباره شهریه مدارس غیردولتی، بیان کرد: مشغول گفتگو هستیم، دولت تصمیم دارد که درباره افزایش قیمت‌ها سخت‌گیری زیادی کند اما از آن طرف بخشی از هزینه‌های مدارس غیردولتی به صورت اجتناب ناپذیر افزایش یافته است یعنی هزینه معلم و اجازه فضاهای آموزشی افزایش پیدا کرده است و بنابراین نیازمند افزایش شهریه هستیم و امیدوارم همین روزها به تفاهم برسیم. 

دانش‌آموزان اتباع برای ثبت‌نام در مدارس چگونه اقدام کنند؟آموزش طبقاتی و تعارض منافع مسئولان؛ دولت آینده برای مشکلات مدارس دولتی چه برنامه‌ای دارد؟مصوبه کنکوری شورای انقلاب فرهنگی منجر به تقویت مدارس غیردولتی و تضعیف مدارس دولتی می‌شود؟!

انتهای پیام/ 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدارس دولتی وزارت آموزش و پرورش مدارس دولتی وزارت آموزش و پرورش وزیر آموزش و پرورش درباره ظرفیت هنرستان ظرفیت مدارس مدارس دولتی خانواده ها هنرستان ها ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۰۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر آموزش و پرورش: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم

رضامراد صحرایی اظهار داشت: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم، ما به قله نزدیک شده ایم و کسی که می‌تواند این الگو شدن را رقم بزند نظام تعلیم و تربیت کشور است.

به گزارش ایرنا، گزیده‌ای از سخنان صحرایی، وزیر آموزش و پرورش در مراسم نماز جمعه تهران به شرح زیر است:

- بعد از ۱۲ سال اولین آیین نامه اجرایی برای اجرای سند تحول بنیادین از هیات دولت بیرون آمد، آیین نامه توسعه و تقویت مهارت‌های دانش آموزان.

- هر دانش آموز متوسطه یک مهارت که از مهر امسال اجرایی خواهد شد.

- امروز امتحانات نهایی تعیین کننده امتیاز ورود به دانشگاه هستند و مرجعیت به معلم و مدرسه و کتاب برگشته است.

- اجرای مصوبه شورای علمی و فرهنگی باعث شده است که شاهد حضور بیش از پیش دانش آموزان مناطق محروم در دانشگاه‌های سراسر کشور باشیم.

- همه حکمرانی و اداره کشور برخاسته از آموزش و پرورش است.

- کشور ما پیشرفت نخواهد کرد الا از طریق آموزش و پرورش.

- ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم، ما به قله نزدیک شده ایم و کسی که می‌تواند این الگو شدن را رقم بزند نظام تعلیم و تربیت کشور است.

دیگر خبرها

  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • وزیر آموزش و پرورش: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم
  • استقبال وزیر آموزش و پرورش از طرح ابتکاری سند مراسم آغازین مدارس استان سمنان
  • پورثانی: کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان به‌زودی صادر می‌شود
  • گشایش نمایشگاه هفته مشاغل هنرستان نوآوران فولادشهر
  • صدور کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان؛ به زودی/ کاهش تنوع مدارس در دستور کار
  • ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان با آرمان‌های انقلاب اسلامی
  • معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور از کدام مشکلات گفتند؟