Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه‌شنبه  روابط عمومی فرمانداری میبد، رضوان حکیم زاده در حاشیه بازدید از چند مدرسه خیری این شهرستان افزود: با توجه به آسیب‌های شیوع کرونا نسبت به تعطیلی مدارس به‌ویژه دوره ابتدایی تمهیداتی اندیشیده شد تا سال تحصیلی جدید بدون هیچ دغدغه و مشکلی در مهرماه شروع شود.

به گفته وی وزارت آموزش‌ و پرورش مصمم است، تمامی تلاش خود را به کار بگیرد تا همزمان با مهرماه سال ۱۴۰۰ مدارس در استان ها بازگشایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش‌ و پرورش در ادامه به ثبت‌نام مدارس اشاره کرد و یادآور شد: بخش‌نامه ثبت‌نام در ۲۲ اردیبهشت‌ماه به اداره کل آموزش و پرورش در سراسر کشور ابلاغ‌ شد و ثبت‌نام پیش‌دبستانی‌ها و کلاس اولی‌ها از اول خردادماه گذشته شروع‌ شد.

حکیم زاده افزود: ثبت‌نام سایر دوره‌ها به همان شکل و با توجه به زمان تعطیلی و دریافت کارنامه‌ها به صورت الکترونیکی است و ثبت نام در پایه اول هم حضوری و هم الکترونیکی امکان پذیر است.

وی همچنین از هماهنگی با مرکز آموزش‌ و پرورش کودکان استثنایی برای جبران کاهش تعداد نوآموزان پیش‌ دبستانی که در برنامه سنجش شرکت کردند، گفت: امسال علاوه بر دانش آموزان دبستانی، ۶۰۰ هزار نوآموز پیش‌دبستانی  هم در برنامه سنجش شرکت می کنند.

همچنین حکیم زاده از آثار تعدادی از دانش آموزان نمونه شاهد یاس سرام در رشته های  خوشنویسی، موسیقی، نقاشی و کاردستی بازدید و هدایایی به آنها اهدا کرد.

از ۲۲ هزار دانش آموز مقاطع مختلف تحصیلیشهرستان  میبد، ۱۱ هزار نفر در دوره ابتدایی مشغول به تحصیل هستند.

مرکز این شهرستان ۱۰۶ هزار نفری در ۵۰ کیلومتری شمال غرب شهر یزد قرار دارد.

همچنین معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌ و پرورش دوشنبه‌شب در نشست شورای آموزش و پرورش استان یزد گفت : در شرایط کرونایی، توجه به آموزش دوره های پیش‌دبستانی از اهمیت بسزایی برخوردار است و بهترین نحوه آموزش همان تدریس چهره به چهره است و استفاده از فضای مجازی به عنوان ابزار کمکی توصیه می‌شود و  در این خصوص باید برنامه‌ریزی لازم و مناسب بر اساس شرایط جامعه انجام داد.

حکیم زاده تصریح کرد: خاستگاه آموزش مجازی و الکترونیکی بیشتر در مراکز آموزش عالی است و رکن اصلی یادگیری به خصوص در مدارس و دوره پیش‌دبستانی و ابتدایی باید به صورت مستقیم و چهره به چهره پیگیری و اقدام لازم از سوی مسوولان امر و با همکاری بخش‌های مختلف صورت گیرد.

وی یادآور شد: باید به دلیل تداوم شیوع ویروس کرونا و اینکه دانش‌آموزان از  درس و بحث جدا نشوند با برنامه‌ ریزی و حمایت مسوولان هر استان زمینه فراگیری منطقی در این شرایط به نحو مناسبی به عمل آید و در این خصوص یزد جزو استان‌های پیش‌رو و موفق کشور در آموزش های پیش‌دبستانی است.

در سال تحصیلی جاری در این استان افزون بر ۲۷۰ هزار دانش آموز ۲ هزار و ۱۰۰ باب واحد آموزشی یزد به دلیل شیوع کرونا از طریق شبکه آموزشی شاد تحصیل می کردند. 

با شیوع کرونا در  اوایل اسفندماه ۱۳۹۸ و تعطیلی واحدهای آموزشی و توقف برخی فعالیت های اجتماعی و اقتصادی، هزینه های سنگینی به نظام آموزشی و  واحدهای تولیدی و صنعتی و خدماتی استان ها وارد شد. 

برچسب‌ها رضوان حکیم زاده میبد مدارس وزارت آموزش و پرورش وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رضوان حکیم زاده میبد مدارس رضوان حکیم زاده میبد مدارس وزارت آموزش و پرورش وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پیش دبستانی حکیم زاده ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۰۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت

یونس پناهی٬ معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر ۲۷۴ هزار و ۱۰۳ پژوهشگر فعال و ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت به ثبت رسیده اند.

وی بیان کرد: اکنون ۱۰۱ واحد توسعه تحقیقات بالینی، ۴ مرکز ملی تحقیقاتی۵۷ مطالعه کوهورت فعال و ۲۶ شبکه تحقیقاتی در سراسر کشور داریم. در حال حاضر ۳۳۰ طرح برای ارزشیابی مراکز تحقیقاتی بررسی شده اند.  

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اضافه کرد: با مجوز شورای گسترش ۱۱ مرکز نوآوری تاسیس و ۱۱۴مرکز رشد فناوری سلامت راه اندازی شده اند.

پناهی ادامه داد: اکنون ۴۱۳۰ پتنت ملی در حوزه سلامت  و در مجامع علمی  بین المللی به ثبت رسیده است که این موضوع سبب ارتقای رشد علمی و تولید علم در کشور خواهد شد.  

معاون تحقیقات وزارت بهداشت تاکید کرد: در راستای توسعه مرز‌های نوین تحقیقات سلامت محور از ظرفیت‌های علمی کشور استفاده بهینه شده است.  

وی اضافه کرد: بهبود فرایند تولید علم و حرکت در مرز‌های دانش در جهت مسئله محوری و ماموریت گرایی توسعه پیدا کرده است.

پناهی گفت: در حال حاضر رتبه تولید علمی ایران در دنیا ۱۵ و جایگاه کشورمان از منظر فناوری ۶۲ است که بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده این جایگاه ارتقا پیدا خواهد کرد.

معاون تحقیقات وزارت بهداشت افزود: با توجه به حذف ردیف بودجه مراکز تحقیقاتی دارای ردیف مستقل بودجه از کتاب قانون بودجه سال ۱۴۰۱، مراکز تحقیقاتی بر اساس زمینه و سابقه فعالیت در گروه ­های مربوطه امتیازدهی و رتبه بندی خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • تجلیل از معلمان ایرانی در آنکارا
  • زمان ثبت‌نام کلاس اولی‌ها مشخص شد
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۴ روز دیگر
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • استقبال وزیر آموزش و پرورش از طرح ابتکاری سند مراسم آغازین مدارس استان سمنان
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • بازگشایی بیشتر محور‌های مسدود شده عشایری و روستایی در خوزستان
  • خبر مهم برای معلمان غیردولتی؛‌ کاهش محسوس ساعات کاری در هفته با بیمه کامل
  • افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»