Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن حاجی میرزایی، وزیر آموزش و پرورش در حاشیه مراسم افتتاحیه برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نو آموزان بدو ورود به دبستان، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خانواده‌ها برای مراجعه به پایگاه‌های سنج می‌توانند از ساعت ۸ الی ۱۳ مراجع کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: ثبت نام و‌ نوبت گیری مجازی برای سنجش دانش آموزان فعال شده است. بهتر است والدین در زمان تعیین شده به پایگاه‌های سنج مراجعه کنند تا از تجمع خودداری شود.

وزیر آموزش و پرورش درباره خبر ترک تحصیل ۳ میلیون دانش آموز بازمانده از تحصیل، در سال گذشته، بیان کرد: پخش این اخبار نادرست جفا در حق کادر آموزشی است. اگرچه برخی دانش آموزان گوشی و تبلت نداشتند اما آموزش برای آن‌ها حضوری بوده است؛ طی سال‌های گذشته امسال بیشترین استمرار در یادگیری را داشته ایم.

حاجی میرزایی با اشاره به میزان نام نویسی دانش آموزان در پایه اول ابتدایی گفت: طبق آمار در سال تحصیلی گذشته ۴۰ هزار دانش آموز پایه اول ثبت نام نکرده‌اند، آن هم به دلیل اینکه برخی خانواده‌ها نگرانی زیادی داشتند و این کار را نکرده بودند.

او درباره واکسیناسیون معلمان برای بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید توضیح داد: مدارس مهر ماه بازگشایی می‌شوند، بر این اساس ستاد ملی مقابله با کرونا در مرداد واکسیناسیون معلمان را انجام خواهد داد. باتوجه به اینکه تولیدات واکسن داخلی و خارجی سرعت پیدا کرده است، از این بابت نگرانی نداریم.

به گفته وزیر آموزش و پرورش از اسفند۹۸ دانش آموزان به طور نامنظم در مدارس حضور داشته اند، البته در شرایط کنونی هم تزریق واکسن برای افراد زیر ۱۸ سال توصیه نمی‌شود.

او درباره اشکالات سامانه نام نویسی مدارس گفت: سامانه‌های آموزش و پرورش را یکپارچه کردیم و همه فعالیت‌ها از ثبت نام تا تأییدیه تحصیلی در این سامانه انجام می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش افزود: ماه گذشته برای اولین بار سنجش ملی دانش آموزان پایه ششم را انجام دادیم. به طور کلی برای هر نوع تحولی که باشد باید نظام سنجش معتبر داشته باشیم تا گام های موثری برداریم.

حاجی میرزایی تصریح کرد: توصیه جهانی این است که مدارس را به هر طریقی که می شود باز کرد. دور بودن دانش آموزان از مدرسه علاوه بر تبعات سنگین، افت آموزشی را به دنبال دارد. همه توصیه ها این است که شروع سال تحصیلی آینده حضوری باشد. واکسیناسیون عمومی از جمله اقداماتی است که می‌تواند به این موضوع کند.

آخرین وضعیت اعمال فوق العاده ویژه فرهنگیان

وزیر آموزش و پرورش درباره روند اجرای رتبه بندی معلمان تصریح کرد: کلیات رتبه بندی معلمان در مجلس تصویب شد و در حال بررسی در کمیسیون آموزش است. بعد از اینکه در مجلس به تصویب برسد به قانون تبدیل می‌شود. پس از قانونی شدن آن را اجرا خواهیم کرد.

او درباره اعمال فوق العاده ویژه فرهنگیان گفت: اعمال فوق العاده ویژه در همه دستگاه‌های دولتی از جمله در آموزش و پرورش اجرا می شود. درباره افزایش فوق العاده تا سقف ۵۰ درصد هنوز تصمیمی گرفته نشده و جزو پیشنهادهای در حال بررسی است. 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش دانش آموزان وزیر آموزش و پرورش فوق العاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۵۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰ درصدی نرخ چاقی در دانش‌آموزان/ جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان با مسابقات مادر دختری، پدر پسری

صادق ستاری فرد، معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: فقر حرکتی دانش‌آموزان یکی از مهم‌ترین معضلات ما است.

وی با بیان این که سبک زندگی، رژیم غذایی، فعالیت و بازی دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان با شیوع بیماری کرونا تغییر کرده است؛ افزود: نرخ چاقی دانش‌آموزان ۱۰ درصد افزایش یافته و به ۳۳ درصد رسیده؛ به گونه‌ای که از هر ۳ دانش آموز یک دانش آموز با معضل چاقی و اضافه وزن مواجه است.

ستاری فرد با اشاره به این‌که آمار مذکور نگران کننده است؛ تصریح کرد: بخشی از مشکلات چاقی به مدرسه، بخشی به خانواده و بخشی به نظام اجتماعی، فرهنگی و سلامت کشور مربوط است.

او ادامه داد: فقر حرکتی دانش‌آموزان، چاقی و ضعف قوای جسمانی دانش‌آموزان مسئله‌ای ملی است که باید تمام ارگان‌ها، دستگاه‌ها و مردم برای رفع این مشکلات به وزارت آموزش و پرورش کمک کنند.

وی افزود: آینده کشور به دست دانش‌آموزان امروز است؛ در همین راستا نیازمند عزم و برنامه ملی هستیم که باید چیده و به آن عمل شود.

او ادامه داد: ما به سهم خود کیفیت بخشی درس تربیت بدنی  و فعالیت دانش‌آموزان در خارج از ساعات آموزشی اوقات فراغت و مسابقات جشنواره‌ها را دنبال می‌کنیم.

معاون تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش با بیان این که بازهای مجازی و رایانه‌ای رقیب تحرک و ورزش دانش آموزان شده است؛ تصریح کرد: ما برای جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان مسابقات ورزشی مادر دختری، پدر پسری برگزار کرده‌ایم.

به گفته ستاری فرد، اگر دانش‌آموز به لحاظ سلامت جسمی و روحی در موقعیت مناسب نباشد، یادگیری مناسبی نخواهد داشت؛ به همین دلیل دانش‌آموزان باید در ساحت‌های علمی و جسمی تقویت شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • افزایش ۱۰ درصدی نرخ چاقی در دانش‌آموزان/ جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان با مسابقات مادر دختری، پدر پسری
  • یک درصد آسیب های اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • یک درصد آسیب‌های اجتماعی رفتار‌های «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • یک درصد آسیبهای اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت