Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه به جد و با قاطعیت خبر ترک تحصیل سه میلیون دانش آموز در سال جاری را تکذیب می‌کنم گفت: منحصراً در سال تحصیلی گذشته تعداد ۴۰ هزار نفر از دانش آموزان پایه اول که باید ثبت نام می‌کردند ثبت نام نکردند که طبیعی است یعنی دیر هم نمی‌شود و می‌توانند سال بعد به مدرسه بروند؛ برخی خانواده‌ها نگرانی زیادی داشتند و این کار را نکرده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، محسن حاجی میرزایی در حاشیه مراسم افتتاحیه برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نو آموزان بدو ورود به دبستان با بیان اینکه امسال به تعداد پایگاه‌های سنجش افزوده شده و به ۲۴۰۰ پایگاه رسیده است گفت: تعداد پایگاه‌هایی که دو نوبته فعال هستند نیز از ۴۰۰ به ۶۰۰ مورد رسیده است.

وی افزود: ساعات مراجعه از هشت صبح تا یک بعدازظهر است و یک ساعت افزایش یافته است.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به اینکه آیا نوبت دهی برای سنجش سلامت غیرحضوری است؟ گفت: وقتی ثبت نام پایه اول در مدرسه انجام می‌شود، عملیات ثبت نام و نوبت گیری الکترونیکی است و از سوی مدرسه نوبت گرفته و به خانواده اطلاع می‌دهند و نیازی نیست خانواده در مدرسه حضور یابد تا از نوبت خود مطلع شود.

وی درباره اخباری مبنی بر ترک تحصیل سه میلیون دانش آموز در سال تحصیلی گذشته گفت: یکی از جفاهایی که در حق معلمان، مدیران و جامعه فرهنگی شده این خبر نادرست است. گفته شد سه میلیون دانش آموز ترک تحصیل کرده اند. این در حالی است که آمار سه میلیون مربوط به عدم دسترسی به ابزار هوشمند و اینترنت بوده و معادل کسانی نیست که ترک تحصیل کرده‌اند.

حاجی میرزایی افزود: اتفاقاً این جمعیت، آموزش کاملتری دریافت کردند و بخش زیادی در مناطق کم جمعیت با زیر ۵۰ دانش آموز، حضوری آموزش دیدند. شاید طی سال‌های اخیر هیچ سالی به اندازه سال تحصیلی گذشته مراقبت از دانش آموزان از حیث استمرار یادگیری صورت نگرفته است. تقریباً همه معلمان مسئول آموزش دانش آموزان بوده و مراقب بودند که کار آموزش با کیفیت انجام  شود.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه به جد و با قاطعیت این خبر را تکذیب می‌کنم گفت: منحصراً در سال تحصیلی گذشته تعداد ۴۰ هزار نفر از دانش آموزان پایه اول که باید ثبت نام می‌کردند ثبت نام نکردند که طبیعی است یعنی دیر هم نمی‌شود و می‌توانند سال بعد به مدرسه بروند؛ برخی خانواده‌ها نگرانی زیادی داشتند و این کار را نکرده بودند.

وی درباره اعمال فوق العاده ویژه فرهنگیان گفت: اعمال فوق العاده ویژه در همه دستگاههای دولتی از جمله در آموزش و پرورش اجرا می شود. درباره افزایش فوق العاده تا سقف ۵۰ درصد هنوز تصمیمی گرفته نشده و جزو پیشنهادهای در حال بررسی است و باید منابع لازم تأمین شود. اعمال ۵۰ درصد فوق العاده برای همه کارکنان دولت پیشنهاد شده است که اگر تصویب شود، اجرا خواهد شد.

حاجی میرزایی در ادامه درباره اشکالات سامانه اینترنتی ثبت نام مدارس گفت: سامانه‌های آموزش و پرورش را یکپارچه کردیم و همه فعالیت‌ها از ثبت نام تا تأییدیه تحصیلی در این سامانه انجام می‌شود. امسال اولین سالی است که یکپارچه شده و در اجرا در برخی بخش‌ها با مشکلاتی روبه رو می‌شوند که به سرعت در حال برطرف شدن است. ثبت نام مدارس هم غیرحضوری است.

وزیر آموزش و پرورش در پایان گفت که هنوز برای واکسیناسیون زیر ۱۸ سال توصیه‌ای نشده و واکسنی در دسترس نیست. به طور کلی درباره واکسیناسیون تابع تشخیص ستاد ملی کرونا هستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سنجش سلامت نوآموزان محسن حاجی میرزایی وزير آموزش و پرورش آموزش و پرورش بازمانده از تحصيل ترك تحصيل وزیر آموزش و پرورش سال تحصیلی گذشته دانش آموزان فوق العاده دانش آموز سه میلیون ترک تحصیل پایه اول ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۵۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه فرهنگیان چهارمحال‌وبختیاری ۶۴۸ دانشجو پذیرش خواهد کرد

رئیس دانشگاه فرهنگیان چهارمحال‌وبختیاری گفت: ظرفیت دانشگاه فرهنگیان چهارمحال‌وبختیاری در سال تحصیلی جدید افزایش پیدا کرده و ۶۴۸ دانشجومعلم از مهرماه ۱۴۰۳ در این دانشگاه پذیرش خواهند شد.

ذبیح الله کاوه در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: تمام تلاش و هدف دانشگاه فرهنگیان تربیت معلم در تراز جمهوری اسلامی است، اما کمبودهای زیرساختی و اساسی این امر را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

وی افزود: ظرفیت دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری در سال تحصیلی جدید افزایش پیدا کرده و ۶۴۸ دانشجومعلم از مهرماه ۱۴۰۳ در این دانشگاه پذیرش خواهند شد، این دانشجویان در رشته‌های مانند مشاوره، امور تربیتی، الهیات، ادبیات و آموزش ابتدایی تحصیل خواهند کرد.

رئیس دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری با تاکید بر کاهش دغدغه آموزش و پرورش در تأمین معلم، تصریح کرد: سال گذشته ۹۳ دانشجوی سال آخری و در سال تحصیلی جاری ۱۶۴ نفر از این دانشجویان به دستگاه آموزش‌وپرورش تزریق می‌شود که پراکنش آن، همه استان را در بر می‌گیرد.

کاوه با اشاره به ارجاع این کمبودها و مشکلات و مسائل مختلف به نماینده مردم شهرکرد بیان کرد: با پیگیری‌های انجام شده، برای مهرماه سال جاری بعضی از مشکلات زیرساختی و زیربنایی کمتر خواهد شد.

وی با اشاره به تغییر ساختار در دانشگاه فرهنگیان استان‌ها افزود: به زودی ساختار دانشگاه فرهنگیان استان تغییر پیدا خواهد کرد و امور پردیس‌ها به دانشگاه فرهنگیان و پردیس‌ها نیز به دانشکده ادبیات و علوم انسانی تبدیل می‌شود، همچنین از سال تحصیلی جدید رشته آموزش زبان انگلیسی نیز به رشته‌های دانشگاه فرهنگیان استان اضافه خواهد شد.

رئیس دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: اگر دغدغه‌های زیرساختی، امکانات و بودجه حل شود، دانشگاه می‌تواند به سمت تحصیلات تکمیلی سوق داده شود.

کد خبر 750214

دیگر خبرها

  • ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از فردا
  • بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک گلستانی بازمانده از تحصیل به مدارس
  • توصیه‌هایی به داوطلبان کنکور برای تأیید سوابق تحصیلی
  • دانشگاه فرهنگیان چهارمحال‌وبختیاری ۶۴۸ دانشجو پذیرش خواهد کرد
  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از سال جاری اعمال می‌شود
  • حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل / اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش‌آموزان
  • حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل/اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش آموزان
  • متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند
  • معلم عشایری که پدرانه مشق علم و ادب می‌کند