Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش در مراسم اختتامیه مجلس دانش آموزی با اشاره به اینکه کرونا بسیاری از تعادل‌های موجود را دچار مشکل کرده است، اظهار کرد: اقداماتی که برای تامین سلامت روان دانش آموزان انجام می‌شود مورد نیاز است و از چنین برنامه‌هایی استقبال می‌کنیم؛ سلامت روان مورد توجه معاونت پروشی و فرهنگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: مجموعه بزرگ آموزش و پرورش نیازمند تدابیر راهگشاست و از نقد و نظرات کلی دانش آموزی استفاده می‌کنیم؛ ماموریت خطیر آموزش و پرورش نیازمند اندیشه‌های غنی، پربار، متنوع و خلاق است؛ روح جوانی که با سازندگی و خلاقیت و ابداع همراه است، سرمایه‌ با ارزشی محسوب می‌شود که در جستجوی  آن هستیم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه هر بخشی که خود را درگیر مسائل جامعه ‌کند به ارتقای ظرفیت‌های خود کمک می‌کند، گفت: مهارت حل مساله یکی از کلیدی‌ترین مهارت‌هایی است که هر جامعه به آن نیازمند است، پس اگر کسی برای حل مسائل جامعه حضور می‌یابد در حقیقت ظرفیت‌های خود را ارتقا می‌دهد.

حاجی میرزایی افزود: حل مسائل با باید‌ها انجام نمی‌شود و تحقق و رفع آن نیازمند مرتب کردن معلومات و مجهولات و شناخت دقیق و کامل از همه فرصت‌هایی است که راهگشا باشد.

او ادامه داد:  حل مسائل نیازمند تصمیم سازی‌های اساسی است، ما یک تشکل عظیم هستیم و باید از این ظرفیت بهره بگیریم. مجلس دانش آموزی نهادی است که شاخک‌های انتقال اطلاعات و دریافت پیام محسوب می‌شود.

آموزش و  پرورش سخت‌ترین ماموریت‌ها را بر عهده دارد

حاجی میرزایی گفت: نقشی که برای مجلس دانش آموزی قائل هستیم در درجه اول تقویت مهارت‌های اجتماعی است و اگر به مهارت‌های مورد نیاز توجه کنید یکی از مهارت‌ها توسعه توانمندی‌های جمعی است.

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: جامعه بیش از ریاضی و فیزیک و شیمی به افزایش بلوغ اجتماعی و تعامل و مشارکت پذیری نیازمندست که امید داریم از طریق مجلس دانش آموزی حاصل شود.

بیشتر بخوانید

واکنش وزیر آموزش و پرورش به حکم دادگاه برای مدیر یک کانال خبری

او ادامه داد: برای کمک به نظام تصمیم سازی به آموزش و پرورش نیاز داریم. اگر در کل کشور همه کار‌ها را از حیث دشواری مرتب کنند با هر منطقی این پیچیدگی را احصا کنند آموزش و پرورش در راس نهاد‌هایی است که سخت‌ترین ماموریت‌ها را بر عهده دارد.

حاجی‌میرزایی یا اشاره به عرصه نظارت و ارزیابی بیان کرد: امسال با توجه به شیوع ویروس کرونا برای اجرای مسئولیت‌ها به نظارت گسترده تری نیاز داریم تا مسئولیت‌هایمان به ثمر برسد.

تهدید سلامت جسمی و روانی دانش آموزان با دور ماندن از مدرسه

او با اشاره به اینکه از زمان شیوع کرونا تاکنون خود را مسئول می‌دانیم تا به همه دانش آموزان آموزش را برسانیم، بیان کرد: در دنیا ۶٧ درصد معلمان به آموزش الکترونیکی دسترسی دارند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اصل بر آموزش حضوری است، اظهار کرد: کارکرد‌های مهمی، چون تعاملات در آموزش حضوری محقق می‌شود، سازمان بهداشت جهانی معتقد است سلامت جسمی و روانی دانش آموزان با دور ماندن از مدرسه تهدید می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش گفت: به نگرانی خانواده‌ها برای آموزش حضوری احترام می‌گذاریم و آموزش را غیرحضوری برگزار می‌کنیم، شبکه شاد به بزرگترین اپلیکیشن ایران تبدیل شده است، البته این شبکه دانش آموزش مشکلاتی دارد که در حال رفع آن هستیم، اما در حالت کلی شاد پاسخ ملی ما به یک نیاز ضروری است.

حاجی میرزایی گفت: طی دو هفته گذشته میزان تبادل اطلاعات و ترافیک شاد افزایش یافت و به ۵۵٠ هزار ارتباط زنده در روز رسیدیم. همچنین سرعت شبکه شاد به ٢٠۵ گیگابایت در ثانیه رسید.

او تصریح کرد: هیچ مدرسه و منطقه‌ای به دلیل نداشتن گوشی یا اینترنت نمی‌تواند دانش آموزی را تخت فشار قرار دهد، در وهله بعدی آموزش تلویزیونی را داریم. به جز این گزینه بسته‌های خود آموز را داریم که مدیران موظف هستند آن ها را در اختیار  دانش آموزان قرار دهند.

حاجی میرزایی گفت: امسال در تمام پایه‌ها رشد ثبت نام داریم. تنها در مقطع پیش دبستانی این شرایط نبود که به طور غیرحضوری برای آن برنامه داریم.

او درباره خودکشی دانش آموز بوشهری بیان کرد: چنین اتفاقی به دلیل نداشتن گوشی موبایل نبود و اطلاعات غلط را نباید ترویج داد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزیرآموزش و پرورش مهارت های دانش آموزی وزیر آموزش و پرورش مجلس دانش آموزی حاجی میرزایی دانش آموزان مهارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۰۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای ویلچر به خانه سالمندان توسط دانش‌آموزان مدرسه سمای سبز لاهیجان 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، به مناسبت هفته سلامت مراسم اهدای ویلچر در مدرسه سمای سبز لاهیجان با حضور سید شمس‌الدین نورحسینی رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان لاهیجان، مهدی هاتف مدیرکل امور مدارس سمای لاهیجان، کمیل کریمی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان، رحمت‌اللهی مدیر مرکز سالمندان، مدیر، کارکنان و دانش‌آموزان مدرسه سمای سبز لاهیجان برگزار شد.

فاطمه توشه‌جو مدیر مدرسه سمای سبز لاهیجان در مراسم اهدای این ویلچر که با فروش درب‌های بطری‌های جمع‌آوری شده توسط دانش‌آموزان تهیه شد، اظهار کرد: پویش جمع‌آوری درب بطری موضوع غریبی برای دانش‌آموزان مدرسه سبز نیست؛ بلکه آنچه ما در ابتدا انجام دادیم تشکیل گروه‌های کوچک محیط زیستی توسط مراقب سلامت مدرسه در کلاس‌ها بود که از این طریق توانستیم نگاه بسیاری از اولیا را به پویش جلب کنیم و با همکاری اولیای علاقه‌مند و همراهی موسسه خیریه گیلبام و همت دانش‌آموزان این مدرسه به منظور نهادینه کردن مسئولیت شهروندی، توجه به محیط زیست و پاک‌سازی آن و همچنین کمک به همنوعان درب‌های پلاستیکی بطری‌ها را به ویلچر تبدیل می‌کنیم تا هم افراد نیازمند خوشحال شوند و هم طبیعت دچار آسیب کمتری شود.

نورحسینی رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان لاهیجان نیز ضمن تقدیر از این حرکت خداپسندانه بیان کرد: بسیاری از سالمندان و توانخواهان به ویلچر نیازمند هستند که توانایی خرید آن را ندارند.

وی این اقدام را نشانه مسئولیت‌پذیری و حس همدردی و کمک به اطرافیان توسط دانش‌آموزان و مجموعه دبستان سما سبز دانست و ادامه داد: دانش‌آموزان با آموزش‌پذیری صحیح و حس انسان دوستانه چنین اقدام شایسته‌ای را انجام می‌دهند که این حرکت خود می‌تواند نشانی از فرهنگسازی و رفتار نوع دوستانه باشد.

در پایان این مراسم مقرر شد این ویلچر با حضور رئیس آموزش و پرورش، مدیرکل مدارس سمای لاهیجان و سیاهکل، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، مدیر دبستان به مدیر مرکز سالمندان شهرستان لاهیجان اهدا شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال
  • امسال ۱۰۵ هزار معلم جذب آموزش وپرورش می‌شوند
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • اهدای ویلچر به خانه سالمندان توسط دانش‌آموزان مدرسه سمای سبز لاهیجان