Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش از فراهم شدن امکان نام‌نویسی برای اینترنت رایگان معلمان خبرداد.

 محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش در جمع خبرنگاران، نقش زنان در آموزش و پرورش را برجسته خواند و اظهار کرد: اگر ارزیابی منصفانه‌ای داشته باشیم و تحلیل محتوا کنیم می‌بینیم که در مورد محتوای آموزشی، در جای جای مختلف، به بانوان توجه شده است؛ در مواردی هم که کار دچار  اشکالاتی شده است رفع خواهد و برای هر تغییراتی کارهای لازم انجام شده است و در نسخه الکترونیکی کتاب‌های موجود، اصلاحات را خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نقش مؤثر بانوان در تربیت، خاطرنشان کرد:  بیش از 60 درصد از مدیران و معلمان را بانوان  تشکیل می‌دهند، در دوره ابتدایی بیش‌ از ۸.۵ میلیون دانش‌آموز  داریم که بخش عمده‌ای از آموزش‌های آنها بر عهده خانم‌هاست بر همین اساس اگر این تعبیر را به کار ببرم که آموزش و پرورش روی دوش خانم‌هاست سخن به گزاف نگفته‌ایم چون مادر و معلم بیشترین تاثیر در شکل‌گیری شخصیت بانوان و نسل‌های آینده را دارند.

حاجی‌میرزایی افزود: گام‌های بزرگی برای تامین دسترسی آموزش برداشتیم به ویژه آنکه اقدامات ایران، در دسترسی دختران مناطق محروم به آموزش درخشان است؛ تمام توجه ما معطوف به این است که بانوان را در محتوا و تدریس مطالب آموزشی با احترام کامل مورد توجه قرار دهیم.

وی در خصوص تعیین تکلیف وضعیت حق‌التدریس‌ها و نهضتی‌ها گفت:  موضوع نیروی انسانی در آموزش و پرورش بسیار پیچیده است چرا که همواره تعهداتی متوجه آموزش و پرورش می‌شود که خارج از خواست ماست اما در مقررات و مصوبات مختلف، عمل به آن متوجه ما می‌شود  بنابراین به عنوان یک دستگاه اجرایی متعهد به اجرای مقررات بیرونی هستیم.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در قانون پیش بینی شده است که معلمان حق‌التدریس، پیش دبستانی و آموزشیاران طی شرایطی به استخدام در بیایند و این شرایط برای آموزشیاران منوط به پذیرش در آزمون استخدامی است؛ در آزمون برگزار شده عده‌ای حد نصاب قبولی را کسب نکرده‌اند که بنا بر قانون مقرر شد تا آنها را  به کار نگیریم و این موضوع باعث شد، آنها اعتراض کنند اما برای کاهش مسائل و مشکلات این افراد، اصلاحیه پیشنهادی تهیه کردیم و در دستور کار هیأت دولت است و سعی داریم شرایطی را  برای پذیرفته نشدگان دوره آموزشی در نظر بگیریم تا آنها امسال بتوانند به فعالیت خود ادامه دهند.

وی از استخدام و تبدیل وضعیت 25 هزار نفر در آموزش و پرورش در سال جاری خبر داد و گفت: این میزان تعداد ردیفی است که امسال به آموزش و پرورش اختصاص داده شده است و مابقی در سال آینده تعیین تکلیف می‌شوند و تاکنون در اجرای قانون کوتاهی نکردیم و برای بخشی از افراد هم پیش بینی شده بود که اگر در آزمون مردود شوند قطع همکاری داشته باشیم که در حال رایزنی برای رفع این مشکل هستیم.

حاجی‌میرزایی در خصوص چگونگی نظارت بر نحوه استفاده از محتوای الکترونیکی که جدا از شبکه شاد در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد، گفت: در ابزار شاد همه خدمات آموزش رسمی کشور را برای همه افراد ارائه می‌کنیم، همچنین به هیچ محتوای دیگری نیاز نیست؛ اکنون هم تمام محتوای پایه اول تا دوازدهم تولید و روی شاد در حال بارگذاری است و همچنین براساس اعلام رئیس جمهور استفاده از شاد رایگان شده است وهمین موضوع مزیت بالایی برای کاربران  به شمار می‌آید.

وی با بیان اینکه برای آموزش رسمی، به خدمات آموزشی دیگر بخش‌های خارج از آموزش و پرورش نیازی نیست، اظهار کرد: برای کسانی که می‌خواهند خدمات افزوده داشته باشند آیین نامه‌ای تدارک دیدیم که نحوه مشارکت بخش خصوصی و همچنین استفاده از مکمل‌های آموزشی مشخص شده است و در این چارچوب نحوه فعالیت‌ها رعایت می‌شود البته به مدارس تأکید کردیم که به سمت این مسائل نروند چراکه در شبکه شاد آموزش‌های رسمی و با کیفیت ارائه شده است.

حاجی‌میرزایی درباره ساماندهی مهدهای کودک با بیان اینکه این فضاها فقط کارکرد مراقبتی ندارد، اظهار کرد:کارکرد آموزشی و تربیتی مهدهای کودک هم مهم است چراکه بچه‌ها در این سنین، شکل گیری هویت کودک و دوره تاثیرگذاری روی زندگی صورت می‌گیرد، پس اقدام ما، قطعا آموزشی و پرورشی خواهد بود.

وی اضافه کرد: نظارت بر مهد کودک‌ها و ارائه استانداردهای لازم بر عهده آموزش و پرورش است و ما مصمم هستیم وظیفه را به خوبی اجرا کنیم؛ بعد از فرمایش مقام معظم رهبری درباره مهدهای کودک، شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس فعال شده است و شرایط را بررسی می‌کند تا آنکه دریابند چه الگویی مناسب است چراکه مقام معظم رهبری از وضعیت فعلی احساس نارضایتی کردند.

وزیر آموزش و پرورش درباره رفع مشکلات و تأمین اینترنت شبکه شاد اظهار کرد: یک وجه از مشکلات شبکه شاد مربوط به اینترنت است که وزارت ارتباطات به میزان ترافیک مورد نیاز شاد پیش بینی‌های لازم را انجام داده است و آن را رصد می‌کنند همچنین فعالیت‌هایی برای معلمان در زمینه رایگان شدن اینترنت انجام شده و مجددا فرصت نام نویسی برای آن دسته از معلمانی که امکان ثبت نام برای اینترنت نداشتند، فعال خواهد شد.

وزیر آموزش و پروش تصریح کرد: ما برای راه اندازی شبکه شاد از صفر شروع کردیم و با شیوع کرونا هیچ چیز نداشتیم، نرم افزاری از صفر شروع کردیم و اکنون بیش‌ از 16 میلیون کاربر در آن فعال هستند.

وی در خصوص تصمیم‌گیری برای فعالیت و تعطیل شدن مدارس طی هفته‌های آینده اظهار کرد: ما براساس دستورالعملی که وزارت بهداشت تهیه کرده است، کار را دنبال می‌کنیم و اگر زمانی شیوع گسترده بیماری را داشته باشیم و از سوی وزات بهداشت ما را منع کنند، مدارس را تعطیل می‌کنیم.

حاجی میرزایی خاطرنشان کرد: برخی رسانه‌ها در تیترهای اصلی خود نوشته بودن که وزیر بهداشت نامه‌ای مبنی بر تعطیل کردن مدارس به بنده نوشته است؛ که اساسا صحت ندارد و آموزش و پرورش همه فعالیت‌های خود را با هماهنگی وزارت بهداشت و منطبق بر دستورات ستاد ملی کرونا برنامه ریزی می‌کند.

وی ادامه داد: تاکنون از هیچ مدرسه‌ای گزارشی مبنی بر ابتلای دانش‌آموزانش به کرونا دریافت نکردیم و یک مورد ویدئو هم که در فضای مجازی پخش شده بود، دانش آموز به دلیل افت قند خون بیهوش شده بود که به اشتباه به موارد دیگر اشاره شده بود.

وزیر آموزش و پرورش درباره ابتلای معلمان به کرونا در مدرسه بیان کرد: جامعه فرهنگیان هم بخشی از جامعه ایران است و ابتلا به کرونا در این گروه هم وجود دارد، اما تاکنون در مدرسه ابتلای آنها به کرونا گزارش نشده است./ایسنا

اخبار ویروس کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: وزیر آموزش و پرورش آموزش و پرورش حاجی میرزایی شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۳۰۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند

به گزارش خبرنگار مهر، علی حجرگشت در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه کرج ضمن تسلیت سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) و تبریک روز معلم گفت: البرز دارای بیش از ۵۳۰ هزار دانش آموز در تمام مقاطع تحصیلی است که در حدود ۲ هزار و ۲۰۰ تا ۲ هزار و ۳۰۰ مدرسه دولتی و غیردولتی مشغول تحصیل هستند و بیش از ۵۰ هزار معلم شاغل و بازنشسته داریم.

وی با اشاره به مشکلات موجود در سرانه فضاهای آموزشی، تربیتی، اردویی و ورزشی در استان البرز و ضمن ابراز امیدواری از اینکه بتوانیم به همت دولتمردان و خیران به رفع آنها بپردازیم، مطرح کرد: فضای فیزیکی و ساختمان یک طرف اما نیروی انسانی و معلمی که باید دانش آموزان را تربیت کند، نکته مهمتری بوده و بهترین راه تأمین نیرو برای آموزش و پرورش، تربیت و جذب معلم است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز عنوان کرد: در یکی دو دهه اخیر وقفه‌ای در تربیت و جذب معلم ایجاد شد که شاید بسیاری از مسائل و مشکلاتی که امروز در حوزه‌های مختلف آموزشی، پرورشی و اجتماعی و … با آنها مواجه هستیم ناشی از این کم توجهی و خلأ ایجاد شده است. بهترین و مبنایی‌ترین جا برای تربیت و تأمین معلم دانشگاه تربیت معلم است.

حجرگشت افزود: اما تا زمان رسیدن به وضعیت مطلوب شاید چاره‌ای جز جذب معلم از سایر مسیرها نباشد. با توجه به اینکه شاید همه افراد تحصیل کرده و دارای مدارک تحصیلی بالا شایستگی معلمی را نداشته باشند، جذب و تربیت معلم شیوه خاص خود را دارد. در دوره جدید نگاه به جذب معلم حتی از طریق آزمون استخدامی تغییر یافت و به دنبال نیروی کیفی‌تر هستیم.

امسال ۵۰ درصد معدل و دیپلم و ۵۰ درصد کنکور در ورود به دانشگاه مؤثر است

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش معلمانی را استخدام می‌کند که معلمانه رفتار کنند و گزینش‌های ویژه معلمی را نیز پشت سر بگذارند، اظهار کرد: علیرغم همه مسائل در دولت برای تأمین هزینه‌های آموزش و پرورش، سال گذشته بیش از ۵۰ هزار نفر استخدام شدند و امسال حدود ۷۰ هزار نفر از طریق آزمون‌های استخدامی و بیش از ۳۰ هزار نفر از دانشگاهیان فرهنگیان جذب می‌شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز با اشاره به اینکه از این تعداد حدود ۲ هزار و ۵۰۰ تا سه هزار نفر مربوط به این استان هستند، خاطرنشان کرد: در دور اول سفر رئیس جمهور به البرز، آموزش و پرورش متعهد شد ۱۰۰ مدرسه بسازد که در سال گذشته تقریباً محقق شد. در سفر دوم نیز ساخت ۱۰۰ مدرسه دیگر از محل اعتبارات دولتی و کمک خیران مصوب و عملیات اجرایی تعدادی از آنها آغاز شده است.

حجرگشت با بیان اینکه علاوه بر این ۱۰۰ مدرسه دیگر نیز تعهد داده شد که از منابع استانی، مولدسازی و سایر منابع احداث شود، عنوان کرد: با توجه به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی و اینکه باید تحصیل دانش آموزان در مدرسه در پذیرش و ادامه تحصیل آنها در دانشگاه نقش مستقیم داشته باشد، این موضوع تصویب شد که معدل دیپلم دانش آموزان در پذیرش در دانشگاه مؤثر باشد.

وی ادامه داد: سال گذشته برای اولین بار امتحانات نهایی پایه دوازدهم به صورت سراسری با شیوه جدید برگزار شد و نمره امتحانات نهایی در پذیرش در دانشگاه مؤثر بود. امسال نیز امتحانات پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم به صورت نهایی برگزار می‌شود و ۵۰ درصد معدل دیپلم و ۵۰ درصد کنکور در پذیرش دانش آموزان در دانشگاه مؤثر است و در سال آینده سهم تأثیر معدل، به ۶۰ درصد می‌رسد.

رکن اصلی موفقیت ما همراهی مردم است

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز با اشاره به انتظارات مقام معظم رهبری از مجموعه آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: ما موظفیم به این انتظارات پاسخ مناسب بدهیم و معلمانه با دانش آموزان و جامعه برخورد کنیم تا دانش آموزانی با تربیت صحیح پرورش دهیم. رسیدگی جدی به موضوع تربیتی و پرورشی و آسیب‌هایی که شاید زیبنده جامعه و مدارس نیست در دستورکار قرار گرفته است.

حجرگشت اظهار کرد: رکن اصلی موفقیت ما در آموزش و پرورش همراهی مردم به ویژه اولیاست که به ما اعتماد کنند و در کنار ما باشند تا بتوانیم آنچنان که باید و شاید در این مسیر فعالیت کنیم و موفق باشیم و به اهداف مدنظر دست یابیم. برای جلب همراهی و مشارکت مردم در انجام وظایف و رسالت‌های محوله باید فعالیت‌های خود را برای آنها تبیین کنیم.

وی با تاکید بر ضرورت مهارت آموزی دانش آموزان در مدرسه مطرح کرد: دانش آموزان را به مدت ۱۲ سال در رشته‌های مختلف آموزش می‌دهیم اما شاید پس از فارغ التحصیلی کمترین مهارت را نیز نداشته باشند و این موضوع خسرانی برای آموزش و پرورش است. در این راستا یک نگاه این است که در دوره متوسطه دانش آموزان را به سمت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش سوق دهیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز اضافه کرد: در برنامه هفتم توسعه باید ۵۰ درصد دانش آموزان دوره متوسطه دوم در مدارس نظری و ۵۰ درصد در هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای مشغول باشند اما میانگین آمار کشوری در این زمینه ۴۰ درصد و در البرز حدود ۴۳ درصد است که کافی نیست. از سوی دیگر باید توسعه هنرستان‌ها و ارتقای امکانات و زیرساخت‌ها و تجهیزات انجام شود.

کد خبر 6095590

دیگر خبرها

  • مهارت آفرینی در بستر دستگاه تعلیم و تربیت باید فراهم شود
  • سرکوب دانشجویان آمریکایی نماد دموکراسی دروغین غرب است
  • معلمان پرورش دهنده هویّت دانش‌آموزان هستند
  • کلاس‌های تخریبی دانش‌آموزان و معلمان را عذاب می‌دهد
  • حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند
  • مهمترین مأموریت آموزش و پرورش تربیت تمام ساحتی است
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • معلمان مدیران تراز انقلاب تربیت کنند
  • بازی محل رشد خلاقیت دانش آموز است
  • معلمان نقش با ارزشی در ترسیم آینده دانش آموزان دارند